Krediidipank kogus ligikaugu 20 000 Eestimaa lapsega koos küünlaümbriseid ja patareisid

Krediidipank otsustas 2016.a sügisel liituda lastele suunatud keskkonnakampaania „Küünlaümbriste jahiga“ eeskätt seetõttu, et investeering ümbritsevasse keskkonda ja laste käitumisharjumustesse on hindamatu väärtusega. Antud kampaania on muutnud tavapärase jäätmete liigiti kogumise lastele huvitavaks ning see inspireeris ka Krediidipanka oma kontoritesse vastavad kogumiskastid välja panema.

Krediidipanga kontoritesse oli võimalik viie kuu vältel tuua niisiis tühjaks põlenud alumiiniumist teeküünlaümbriseid ja kasutatud nööp-patareisid ning AA ja AAA patareisid.

Kogusime selle aja jooksul 1145 ümbrist ja 14,3 kg patareisid. Kuigi see pole koguseliselt võrreldav tõenäoliselt sellega, mis koolilapsed kokku on kogunud, siis  oleme sellegipooolest õnnelikud oma panuse eest, sest säästlik majandamine igas valdkonnas on parim, mida saame jätkusuutlikku Eesti jaoks teha.  Krediidipanga kontorites kokku kogutud ümbrised lisame ühe kampaanias osalenud koosseisule lisaks loosi alusel.

Loosimist saad jälgida meie Facebooki lehe vahendusel live ülekandena
6. märtsil kell 15.30

Parimad tühjade küünlaümbriste ja kasutatud patareide kogujad selguvad märtsi alguses ja 17. märtsil peetakse Tallinnas, Coca Cola Plaza kinos kampaania auhinnaüritus.

Krediidipanga jaoks on oluline vastutustundlik ümberkäimine nii oma finantsidega kui ka meid ümbritseva keskkonnaga ja oleme rõõmsad, et saame vahvast kampaaniast osa võtta!


Keskkonnakampaania “Küünlaümbriste jaht” toimus sel aastal neljandat hooaega järjest. Seekord kogusid lapsed lisaks teeküünlaümbristele ka kasutatud patareisid. Keskkonnakampaania korraldaja MTÜ Tuleviku Heaks juhatuse liikme Mari-Liis Kallismaa andmetel on tänavusele “Küünlaümbriste jahile” ja „Patareijahile“ registreerunud kokku rohkem kui 20 000 keskkonnateadlikku noort inimest, mis on sama palju kui varasemal kolmel aastal kokku. Osalejaid on 256 koolist ja 196 lasteaiast üle Eesti.

Loe rohkem keskkonnakampaania kohta www.kuunlajaht.com ja ole kursis toimuvaga vahetult Facebook lehel www.facebook.com/kuunlajaht

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s